dimecres, 2 de març del 2016

Infografies i competència digital



¿Qué es una infografía?

Una infografía es un método para representar la información de forma icónica y textual de manera que el usuario pueda comprenderla fácilmente empleando para ello herramientas informáticas. Recogemos un hecho complejo y lo explicamos de forma sencilla para que pueda ser interpretado con un “golpe de vista”. Con las infografías podemos narrar historias, explicar acontecimientos, describir situaciones, exponer procesos, etc.
Eines per fer infografies 

Easel.ly és una eina xulíssima per fer infografies, amb templates de temàtica molt variada i tots ells amb un disseny molt cuidat. Entre les seves plantilles podràs triar estils gràfics molt diferents, amb dissenys de marcat estil retro o vintage i altres molt més sobris i moderns, i també entre temes molt variats. Té una versió gratuïta bastant completa per provar l'eina, però res a veure amb la seva versió de pagament: és tanta la diferència que, si t'agrada l'eina, val la pena pagar els 3 dòlars al mes que costa Easel.ly Pro.

Infogr.am és una eina per fer infografies que compta amb una versió free bastant interessant per començar, amb funcions ampliables en les seves versions de pagament. Destaca per presentar uns dissenys predeterminats bonics i clars, i per oferir gratuïtament l'opció de crear infografies, gràfics o mapes, que es poden utilitzar tant per crear visualitzacions de dades ideals per a inserir en continguts del blog o difondre en xarxes socials, com per a presentacions d’ús intern. Les seves versions de pagament permeten coses tan interessants com connectar l'opció de gràfics a Google Analytics per importar les dades automàticament, més de 100 icones entre els quals escollir per explicar visualment les teves dades, o la descàrrega de les teves infografies en PNG i PDF.
PowToon et permetrà fer vídeo infografies en pocs minuts i sense saber res d'edició d'imatge. La versió gratis és completíssima, l'única condició és que al final del vídeo apareix una careta de tancament amb un "Powered by PowToon".Amb aquesta eina podràs crear vídeo infografies des d’animacions predeterminades o fer-les des de zero segons el teu nivell, d'una manera tan fàcil com fer un Power Point. I al final tindràs un vídeo! Per què no proves aquesta eina per felicitar el Nou Any als teus clients?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada